Home » Doneren
  • We geven toekomst aan kwetsbare kinderen in armoede en nood.
  • We willen dat elk kind - ongeacht afkomst, religie of geslacht - een liefdevol en waardig bestaan heeft.

↓Hoe wilt u doneren? ↓

H€lp een kind in nood!

Hoe veilig is de Tikkie app?

Tikkie is ontwikkeld door ABN Amro. Betaling verloopt altijd via iDEAL. Dat betekent dat u de betaling altijd afrondt via uw eigen bank. Dat maakt de app Tikkie tot een heel veilige betaalmethode.

Donat€ via PayPal

You can give to Stichting Kyanno for the support of our recommended charities through the PayPal buttons below. You do not need to have a PayPal account to use PayPal. PayPal allows you to use a credit or debit card to make a donation without a PayPal account. After clicking the button below, there will be a link to continue without a PayPal account.

Schenkingsovereenkomst  (SEPA-machtiging)

Stichting Kyanno is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. Wilt u een periodieke gift doen aan Stichting Kyanno?.....

Periodieke Scheningoveneenkomst 2 0
PDF – 345,6 KB 3 downloads