Home » Poll

Ik heb een jeugd gehad waarin ik mij heb kunnen ontplooien en mijn dromen heb kunnen waarmaken. Ik vind dat ieder kind daar recht op heeft, waar ook ter wereld.

Hoe zou jij een kansarm gezin kunnen helpen om hun dromen waar te maken?

Bekijk resultaten

Als sponsor vindt u dat wij transparant zijn over het inzet van uw donatie?

Bekijk resultaten

HOE VEEL STERREN ZOU JIJ STICHTING  KYANNO  GEVEN VOOR HAAR INZET OVER 2020-2021

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Marjorie Mangal
8 dagen geleden

Gaan jullie zo door met het goede werk die jullie doen

slagveer jennifer
9 dagen geleden

Om een kans arm gezin te helpen is om een werk te zoeken voor de ouders of ouder als het een 1 ouder gezin is ,als je geld doneert pakketten stuurt màk je zo een gezin afhankelijk

Allen
9 dagen geleden

Ik vind dat iedere kind recht heeft op een goeie toekomst. Voor hun zelf later kunnen zorgen en voor hun toekomstige kinderen. Zodat hun kinderen weer voor hun kinderen kunnen zorgen.

Zakaria
9 dagen geleden

Iedereen kind heeft recht op een goede jeugd. En wij daar met zn alle verantwoordelijk voor.

T.van Hulst
9 dagen geleden

Kinderen zijn de kwetsbare in de samenleving die niet voor zichtzelf kunnen opkomen. Dus alle kleine beetjes helpen.

cordua A
9 dagen geleden

Goed werk. ik kan altijd een handje helpen

zahra